Пустощі безсоромних можновладців: "Слуга народу" під час засідання комітету ВР змінив голос і стать", - "Чесно" (відео)

Саме за таку "важку працю" представник партії влади отримує суттєві надбавки до зарплатні

На засіданні Комітету Верховної Ради з питань організації міської влади замість народного депутата від Слуги народу Володимира Іванова шість разів проголосувала інша людина, повідомляють Патріоти України з посиланням на Чесно.

За даними активістів, це сталася під час засідання Комітету Верховної Ради з питань організації міської влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування в середу, 18 листопада. Засідання проходило в режимі відеоконференції.

Активісти заявили, що за депутата шість разів проголосувала невідома жінка, яка стояла за кадром. Два з цих шести голосувань стосувалися президентського законопроекту про всеукраїнський референдум.


Чесно звернулося за коментарем до Іванова, проте він відмовився від телефонної розмови і запропонував особисту зустріч:

«Давайте ви приїдете і задасте свої питання. Я ж не знаю, журналіст ви чи не журналіст. Я не можу розмовляти про такі речі, коли не знаю, хто мені телефонує», - сказав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...