"Путін - це лише голограма": Війна проти України була запланована ще з моменту розвалу СРСР, - Таїпов

Війна країни-агресорки Росії проти України була спланована ще з моменту розпаду СРСР з метою повернути Україну в лоно РФ, і російський диктатор Володимир Путін є лише фігурою в цій масштабній схемі. Таку думку в інтерв'ю "Главреду" висловив член президії уряду тимчасово окупованої Росією Чеченської республіки Ічкерія, представник ЧРІ у Франції, племінник Джохара Дудаєва Муса Таїпов, передають Патріоти України.

"Справа ж не в Путіні – це не він в літаках, танках сидить, це Росія. Ця війна була запланована ще з моменту розвалу СРСР з метою повернення України в лоно РФ. Ми весь час акцентуємо увагу на якихось іменах, а справа ж в самій імперській суті", - зазначив племінник Дудаєва.

Він підкреслив, що коли Джохар Дудаєв говорив про те, що Україна зіткнеться з Росією, це було не просто так. Як зазначив Таїпов, Дудаєв був генералом стратегічної авіації, а генерали стратегічних військ відрізняються тим, що вони мислять стратегічно, на перспективу.

"Путін з'явився так само, як Гітлер, зігравши на настроях мас. Він – функція, голограма. Зараз усі гадають, скільки у нього двійників, але це просто засмічує ефір. Яка різниця, хто був у Маріуполі, яке це відношення має до війни?! Припустимо, він гей – хіба це полегшило завдання України? Абсолютно ні. Чітка концентрація всіх сил, інтелектуальних, фінансових, економічних, військових, людських – ось що сьогодні потрібно", - сказав Таїпов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...