Путін боїться контрнаступу ЗСУ, за котрим "маячить" стратегічна поразка, - Жданов

Кремль випрошує негайне перемир'я і початок переговорів з Україною, оскільки розуміє, що далі ситуація для Росії буде тільки погіршуватися. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, зараз Путіну потрібно не допустити українського контрнаступу, в результаті якого росіяни втратять контроль над значними просторами окупованої території України. Також Кремль побоюється стратегічної поразки у війні в цілому.

"Путін хоче застовпити за собою територію. Він вимагає перемир'я, щоб захистити ті завоювання, які у нього є на сьогодні. Це вода в Крим, сухопутний коридор в Крим і Запорізька АЕС як трофей та для забезпечення захоплених територій електроенергією", – вважає Жданов.

При цьому експерт допускає, що Росія спробує виставити Заходу "рахунок" і зажадає від нього "репарацій", якщо їй вдасться закріпитися на захоплених українських територіях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....