Путін буде ініціювати спробу домовитися з Заходом через Ердогана, - російський опозиціонер

Президент РФ Володимир Путін хоче провести переговори з Заходом щодо України, можливо навіть з президентом США Джо Байденом. Про це сказав російський опозиційний політик Марк Фейгін у ефірі програми "Студія Захід з Антіном Борковським", передають Патріоти України.

На його думку, Путін розуміє всі попередження щодо ядерної зброї. "Невипадково, коли до листопаду залишилося зовсім мало, виникла ініціатива Ердогана про те, щоб провести переговори не з Києвом, оскільки Київ відмовляється від будь-яких переговорів з Путіним, Зеленський навіть рішення видав, що РНБО забороняє вести переговори. І плюс він сказав, що, звісно, вестиме переговори, але з іншим президентом, от буде інший президент – ми з ним розмовлятимемо. Я думаю, ставка тепер робиться на домовленість із Заходом, тобто з Байденом. Путін якийсь час, безумовно, "відморожувався" від таких розмов, розуміючи, наскільки серйозними будуть до нього вимоги і як непросто буде йому ухилятися від цих домовленостей", - зазначив Фейгін.

Політик вважає, що Путін уже він зацікавлений у цих домовленостях. "Він буде ініціювати спробу домовитися з Заходом через Ердогана, це може бути зустріч під час саміту Великої двадцятки на Балі чи ще якийсь привід зустрітися з самим Байденом. Мені видається, що конфігурація домовленостей має такий вигляд: залиште мені те, що я забрав, 4 області, Крим зрозуміло, тоді я готовий обговорювати демілітаризацію та статус члена НАТО України. Швидше за все переговорна позиція саме така. Бо тоді він уже зможе відкладений статус у НАТО вимагати, ще щось у такому ж дусі. Але 4 області залиште, бо якщо він звільнює їх – а він уже оголосив їх територією Росії, – то перекидання всіх цих проблем назад у Росію стає реальністю, тому що закріплює програш", - підсумував він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...