"Путін був на передовій": ЗМІ впізнали місто, де насправді перебував російський диктатор (фото)

Після поїздки президента Володимира Зеленського до Бахмута в мережі з'явилася інформація, що російський диктатор Володимир Путін теж був на фронті, проте журналісти-розслідувачі запевняють, що це був Ростов-на-Дону. Про це написали журналісти-розслідувачі у Телеграм-каналі "Агентство", передають Патріоти України.

Через кілька годин після новини про те, що Зеленський у Бахмуті, депутат російського парламенту Андрій Гурульов написав, що Путін був "у зоні спеціальної військової операції".

Увечері вже прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що слова Гурульова нібито правда: "Якщо він має на увазі штаб, де він був у п'ятницю, то так".

Російські дослідники вивчили відео відвідування Путіним штабу і дійшли висновку, що Путін відвідував штаб військ Південного військового округу в Ростові-на-Дону.

Дослівно: "Великий круглий стіл зі штабу ПВО та інтер'єри кімнати, в якій він розташований, збігаються з тим, що видно під час відвідування Путіним штабу родів військ.

Той самий штаб у листопаді відвідував і міністр оборони Сергій Шойгу.

Тоді також стверджувалося, що міністр перебуває в "зоні проведення спецоперації".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...