Путін дарма не стримався від демонстрації "царської немилості" Ердогану. З дуже високою ймовірністю це скоро полізе йому боком, - Голобуцький

"Офіційно з Кремля: "Жодних документів за підсумками зустрічі Путіна і Ердогана підписувати не планується". Читай, "жодних домовленостей не було досягнуто", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це підтверджує і публічна позиція обох лідерів: Путін наговорив багато чого, висунув цілу купу претензій до Заходу і абсурдно жорстких вимог для відновлення зернової угоди. Ердоган досі обійшовся без підсумкових заяв крім репліки про "підготовку нових пропозицій щодо зернової угоди".

Це виглядає як спроба Путіна принизити "друга Реджепа", особисто продемонструвати крайнє невдоволення його останніми рішеннями (від бійців "Азова" до Швеції). За цей варіант говорить і скасування нібито узгодженого і очікуваного візиту Путіна до Туреччини. "Не заслужили", так би мовити.
Але річ в тім, що в розпорядженні Ердогана достатньо дієвих інструментів для дуже відчутної демонстрації Путіну своєї образи. Мова не тільки про Сирію. Можливо, навіть важливішими є потоки сірого імпорту до підсанкційної Росії. Обхідні міждержавні домовленості щодо транспортування ресурсів, які йшли через Росію. Раптові "непорозуміння і ускладнення" при проходженні протокою до Чорного моря суден, що мають стосунок до Росії. Збройні оборудки. Ускладнення для російського капіталу в самій Туреччині. Та багато чого.
Так що Путін дарма не стримався від демонстрації "царської немилості". З дуже високою ймовірністю це полізе йому боком в найближчі дні".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...