"Путін для мене - зло!", або Якого російського репера слухав у Лондоні син Порошенка", - блогер

Вкидання в першому таймі розіграв знаменитий майстер з хокею з лайном - Олександр Дубинський.

Михайло та Петро Порошенки. Фото: РБК.

"Розслідування в стилі "реп". От чесно - пройшов би повз теми Михайла Порошенка, як повз закритого бару. Тим більше, що і так відомо, що "син Порошенка" найкращий початок будь-якої фрази", - пише український війьсковий Гліб Бабич у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Тим більше, що лізти в тему взаємин "батьки і діти", особливо, коли стосується виховання - немає ніякого бажання. Ніколи. Однак. З цим носилися, розмахували і волали. Тупотіли, і грюкали як сабвуфер.

А коли тебе несподівано поселили поруч з гуркітливим нічним клубом – завжди хочеться взяти рушницю, і зайти подивитися "А що там власне?" На предмет чемного прохання "поводити себе тихіше".

Так що довелося влазити в весь цей реп. І йти по дротах до джерела нав'язливого звуку.

Ні, я не адвокат. Але дуже люблю, коли панують факти.

Що ми маємо на вході (за версією тих, хто слухав в переказі)?

Син Порошенка був в Лондонському клубі на концерті репера Фейса. Вигукнув зі сцени "росіяни в Лондоні!", після чого почав скандувати щось про росію (але це не точно).

Ну, я, зізнаюся, від такого розкладу охрінів. І після цього довелося лізти в прямі джерела. Бо з одного боку рука потягнулася до лозини, а з іншого - щось не складалося ніфіга.

Виявилося, все просто, і як зазвичай. Як в анекдоті про Рабиновича, якого запитали - чи правда що він виграв автомобіль в лотерею?

- Правда! - відповів Рабинович. Але не автомобіль, а квартиру. І не в лотерею, а в преферанс. І не виграв, а програв.

Тобто – легка, але повна трансформація реальності. Ну, щоб з конфузу вийшла цілком собі повноцінна катастрофа.

Вкидання в першому таймі розіграв знаменитий майстер з хокею з лайном - Дубинський. Саме він приписав фразу "росіяни в Лондоні" - синові того, хто завжди в усьому винен (разом з сином). Саме на Дубинського посилалися всі ЗМІ, що заблукали у стандартах БіБіСі. Насправді цю фразу сказав репер. І не збрехав, на відміну від Дубинського. Він росіянин і в Лондоні.

Репер на всю голову репер, звичайно - але далеко не такий ватний, як чимала частина нашого населення (до чого я повернуся пізніше).

А все, що зробив "молодший" - так це чотири рази (разом з залом) проскандував перші слова пісні "Я, як Гоша Рубчинський!" На чому його сольна кар'єра благополучно закінчилася.

Щоб гуано тримало форму, перші відео були з кошмарним звуком. Котрий дозволяє почути все, що завгодно. особливо, якщо тобі розповіли - що потрібно почути.

Правда, потім інтернет виніс на поверхню інші, більш якісні версії. Після чого стало ясно, що до чого, і як.

Що ми маємо в сухому залишку? Син Порошенка дійсно дозволив собі "зависнути" в клубі на концерті російського репера.

Був витягнутий (до речі) на сцену, і завзято прокричав чотири рази ім'я і прізвище героя пісні. Після чого витанцьовував в залі разом з рештою публіки. Тому, що засранець.

Тому, що вирішив, що не відрізняється від інших, і можна йому те саме, що і іншим у віці "близько 18". І ніхріна не зробив поправку.

Тому, що якщо ви вирішите дізнатися, що слухають ваші діти, і витягнете з їх вух навушники - ви дуже ймовірно можете почути російський реп. Він у нас в режимі окупації давно. Мода. На жаль.

І реп Фейса - далеко не найгірше і небезпечне, при всій брутальності.

Скільки ми не б'ємося останні роки, щоб відновити панування українського музичного контенту - не встигаємо. І мій улюблений Козак Систем в Лондон звуть куди рідше, ніж російських реперів. Тому, що ресурс індустрії. Тому, що відставання в просуванні контенту - на 25 років.

Тому, що ми взагалі рідко замислюємося, що слухають наші діти.

Хоча, це, начебто, той самий випадок, коли "Порошенко винен". Тому, що це його син.

Недовиховав, типу.

Авжеж, він же ж ніколи не нив (як нинішній) що втомився і хоче до дітей. І хрін з ним, що в останні 6 років він бачив сина рідше ніж главу МЗС і Міністра Оборони.

Але у вас же все в порядку? Діти слухають правильну музику? Ходять тільки на правильні концерти? Дивляться правильні фільми? Читають (???) правильні книги.

Впевнені?

Якщо так – я за вас радію. В мене теж с цим норм.

Але я встиг з вихованням куди раніше, ніж пішов у 14-му на фронт. Бо доньці було 20.

А Порох "пішов на війну", коли сину було 12. Тоді коли був потрібен сину більш за все. Коли міг допомогти все зрозуміти. Але ж вибору не було, правда?

Так, я не лізу в взаємини "батьки і діти". Але в даному випадку зроблю виняток. Петро Олексійович просто зобов'язаний міцно всипати чаду, яке злегка заблукало.

Щоб розумів, що "положення зобов'язує" (хоча, вибору з "положенням" у нього ніколи не було).

І що контактів з "російським продуктом" не може бути від слова "зовсім". Ні в якій формі. Саме для нього. Навіть з самим нешкідливим. Ні з яким.

І щоб вибити з голови Лондонський туман. І нагадати хто він.

До речі. До репера Фейса я до цього не ставився ніяк. Але маю чітке ставлення до всього російського шоубізу.

Вважаю, що на території моєї країни його не повинно бути. Ніякого.

Ну, може - з геть мінімальними винятками.

Тільки, ось який момент. Цей хлопець не боїться говорити в інтерв'ю "Путін для мене - це зло! ". Називає росію "великою зоною ". А на питання російських журналістів "Крим наш? " твердо відповідає - "Не наш!"

Але багато хто з "метальників каміння" запросто слухають Марув, і аплодують Усику.

У яких, чомусь, інша думка.

І, до того ж, росію, репер Ваня Дьомін (справжнє ім'я) бачить, на даний момент, абсолютно тверезо. Куди там деяким нашим співвітчизникам:

"Самое грустное - это то, что сейчас наше правительство - это полная х***я, а наша страна - это (пока что маленький) Советский Союз, но оппозиция в стиле Навального и прочих тоже предложить них** не может. Никто. У**вать отсюда надо, да побыстрее, пока железный занавес не кинули опять всем". "Я тоже люблю по-своему эту страну, но нельзя же гордиться всю жизнь тем, что мы две войны выиграли когда-то, да и вообще тем, что было когда-то, надо уже чем-то новым гордиться, а нечем, Россия - это не великая держава, а страна третьего мира".

І взагалі, Ваня виявився хлопцем з міцними яйцями. Тому, що не побоявся відмовити, коли йому запропонували "працювати на путіна". Більш за те - вчинив навпаки. Коли в 18-му випустив альбом "Пути неисповедимы". І вдарив по всьому, що йому пропонували пропагувати. Чим сильно зіпсував свою кар'єру.

Ось такий "партнер по сцені", виявилося… До речі, весь фактаж по реперу Фейсу легко перевіряється його копіпастом звідси - в запит Гугла. За дуже багатьма джерелами.

А синові Порох все одно всипле. Не знаю, в якій формі. Але знаючи його характер - буде міцно. Упевнений.

P.S. На фото - обкладинка альбому Фейса "Пути неисповедимы". Придивіться. Це, навіть, краще ніж слова".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...