Путін дуже хоче поїхати до ПАР на саміт БРІКС, - Клімкін

Російський диктатор Володимир Путін спробує поїхати на саміт БРІКС у Південно-Африканській Республіці, щоб показати, що він не цілком ізольований світом. Про це заявив ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України.

"Жодну реальну війну Росія проти ПАР вести не може. Навіть з технічної, технологічної, людської точки зору. Для Путіна зараз ситуація з дуже високими ставками. Простіше б було послати якогось Лаврова, але для Путіна дуже важливо показати, що він не слабак. Причому показати це і всередині Росії, і частині незахідного світу", - сказав він.

На думку Клімкіна, Путін дуже хоче поїхати на саміт у ПАР. "Там будуть намагатися гратися - казати щось про війну, потім намагатися приймати якісь юридичні рішення. Щоб поєднати свої юридичні зобов'язання і бажання пропетляти. Всі слова про війну - це просто банальна підготовка і нічого більше. Думаю, Путін спробує поїхати на цей саміт, щоб показати, що немає повної ізоляції його особистості. G20 буде без Путіна, а БРІКС - це єдиний його шанс. Єдиний майданчик, де він може пропетляти", - підсумував ексміністр.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...