Путін готує в окупованому Криму масштабну "хімічну атаку": Партизани знайшли нові підтвердження

Президент Російської Федерації Володимир Путін наказав військам "хімічного захисту" увійти на тимчасово окуповану територію Херсонської області. Це може свідчити про підготовку до провокації на хімічному підприємстві “Кримський титан”, що розташоване у Армянську на території Криму, яка межує з Херсонщиною. Про це повідомили у Telegram-каналі партизанського руху “Атеш”, до якого належать, зокрема, кримські татари, передають Патріоти України.

Офіційно причиною такої передислокації російських “хімічних” військ називають ліквідацію наслідків "прориву" Каховської ГЕС. Але, як зауважили в “Атеш”, ці військові підрозділи не призначені для виконання таких завдань, переважно цим займаються цивільні структури.

“Реальна мета розміщення там хімічних військ може полягати у провокації на заводі "Титан". Росія може виконати чергову техногенну катастрофу для оборони Кримського півострова. Не хочеться в це вірити, але треба готуватися до найгіршого сценарію. Після Каховської трагедії не залишається сумніву, що вони можуть піти на все”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють джерела ЗМІ, окупанти дійсно можуть готуватися до теракту на "Кримському титані", оскільки розсилають у військові підрозділи, які дислокуються, зокрема, у сусідній з Армянськом Чаплинці на Херсонщині, накази з вимогою провести перевірку засобів хімічного захисту особового складу "з метою забезпечення ведення бойових дій в умовах хімічного зараження місцевості".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...