Путін їм цього не пробачить: Голосне народне "Ура!" на Красній площі вийшло якесь геть дохле (відео)

"Путін спробував зобразити "натхненника нації" і "величного полководця" на Красной площі сьогодні: закликав оперативно куплений натовп студентів і бюджетників тричі крикнути "Ура!" - "щоб за тисячі кілометрів ВОНИ почули голос". Сам сцар здувся на другому "Ура" - тихо щось пискнув і затих. Та й "голосне народне "Ура!" вийшло якесь геть дохле", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ото біда: видресирувані солдати би гаркнули як за СССР, голосно і чітко, і довго. Але їх зараз пережовує ЗСУ. А студенти не цінять поки високої науки належної демонстрації рабами вірнопідданських почуттів.
Та й на писках особливого "торжества імперців" не спостерігається. Таке, звичайний пофігізм. Коротше, все свято сцарю попсували. І, ймовірно, за це заплатять. Не здивуюсь, якщо вже завтра мережу наповнять плачі оцих недостатньо патріотичних товарищів, що їм раптово вручили повістки".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...