"Путін може уникнути мобілізації": Військовий експерт назвав кількість військових КНДР, яка покриває місячну потребу армії окупантів

армія КНДР

Керівник безпекових програм Центру глобалістики "Стратегія XXI" Павло Лакійчук зазначив, що 10 тисяч військових КНДР покривають місячну потребу армії РФ у мобілізаційному ресурсі, передають Патріоти України.

"На сьогодні відомо про десять тисяч військовослужбовців КНДР, які поповнюють російську армію. Це число відповідає місячній потребі армії РФ у мобілізаційних ресурсах. Таким чином, 10 тисяч корейців покривають цю потребу, що надає росіянам щонайменше місяць фори", - зауважив Лакійчук.

За словами керівника безпекових програм Центру глобалістики "Стратегія XXI", якщо ж кількість північнокорейських військовослужбовців збільшиться до 30 тисяч, то армія РФ отримає три місяці фори для поповнення.

"У випадку, якщо це число значно зросте, Путін може уникнути мобілізації, якої так боїться, заповнюючи свої ряди корейськими військовослужбовцями. Це може серйозно вплинути на хід бойових дій", - наголосив Лакійчук.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...