"Путін на брифінгу за підсумками саміту країн-учасниць СНД заявив, що Україна продає зброю... на Близький Схід або Росії", - Голобуцький

"Путін на брифінгу за підсумками саміту країн-учасниць СНД в Бішкеку окремий блок заяв приділив темі "Україна продає зброю, котру отримує від західних партнерів", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Варіації - "продає на Близький Схід" чи навіть безпосередньо "продає до Росії".
--
Путин:
- В середине 90-х годов во время войны на Кавказе у нас были случаи продажи оружия с наших складов противнику, то же самое сейчас происходит и на Украине, продают все, что можно продать.
- Я не удивлюсь продаже украинцами западного оружия в Россию.
- У РФ есть данные о продажах украинского вооружения на Ближний Восток, но это вряд ли делается на уровне руководства Украины.
--
Очевидно абсурдно. Цільову аудиторію цієї маячні визначити складно. Українці одразу визначать як ідіотизм. Союзники України мають доволі точні дані щодо наданої нам зброї, тому такі вкиди точно пройдуть повз навіть попри виборче напруження. Росіяни? А навіщо? Які емоції має викликати повідомлення, що Україні дають стільки зброї, що ми нею торгуємо? Чи це мало справити враження на когось ще? На Ізраїль: мовляв, це Україна продала зброю ХАМАС? При тому, що ми від 2022 року регулярно просимо і вимагаємо хоч якоїсь зброї в Ізраїлю. Так що і там це сприймуть дивним несмішним жартом підстаркуватого Путіна.
Але все ж цей абсурд було окремо наголошено і під нього виділено окремий час брифінгу. Тобто, Путіна переконали, що це дуже важливо і його репліки справдять сильний ефект (на кого?).
В підсумку можемо хіба знов констатувати: доступ Путіна до інформації жорстко контролюється, образ реальності створюється не самим Путіним, інформація підбирається під цей образ. Вельми далекий від життя, очевидно. І 71-річний диктатор знов і знов ганьбиться з отакими абсурдними заявами під багатозначний вираз обличчя".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...