Путін намагається відмитися від крові Пригожина, - Невзоров

"Сюжети всіх знаменитих оперет прекрасно відомі. Будь-який дурень знає, що «Весела вдова» завершиться вальс-дуетом Ганни і Деніеля, а перед цим прозвучить пісенька гризеток. Але незмінність лібрето не звільняє артистів від необхідності «страждати» у II акті, гримуватися і витанцьовувати «як годиться». Саме так до своїх «виборів» ставиться і Путін", - пише російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Результат визначений наперед, але всенародна оперета має бути поставлена за всіма правилами. У ній мають бути пристрасті, інтриги, чмоки за портьєрами і фатальні листи.

Інтернетом потужно розтікається «сенсація», що перекладає всю провину за вбивство пригожина – з путіна на патрушева. Для вагомості вкидання – його зроблено аж через The Wall Street Jornal: «Безсумнівно, і підготовкою, і ліквідацією Пригожина керував особисто Патрушев. Ідея усунення «кухаря» теж належала саме йому».

Усе зрозуміло. Пригожин залишається ідолом патріотів. Путіна необхідно відмити від його крові.

Патрушев – теж, ще та гадина. Він фанатик війни і гідний дуже високого ліхтаря.

Але за будь-якого розкладу, його ліхтар буде значно нижчим за путінський.

Рішення збити літак кухаря міг ухвалити тільки сам кремлівський людожер. І тільки він міг дати команду на ліквідацію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...