Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом.

За даними Telegram-каналу ВЧК-ОГПУ, близького до російських спецслужб, арешт Тимура Іванова значно підірвав позиції Шойгу і зчинив галас навколо його можливої відставки. З великою ймовірністю свій пост Шойгу незабаром втратить, інформує UAINFO.org з посиланням на Диалог.UA.

Але навіть якщо Шойгу залишиться на своїй посаді, він, ймовірно, відіграватиме роль "весільного" генерала, який не бере участі в ключових рішеннях. Вже зараз становище Шойгу погіршується: він позбавляється найласіших фінансових проектів, а Іванов, який перебуває під вартою, надає свідчення, які, мабуть, вкажуть на своїх високопосадовців.

Повідомляється також, що за час їхньої спільної роботи в Міністерстві оборони було викрадено астрономічну суму в 11 трлн рублів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...