Путін не знає, як реагувати: Політолог вказав на неочевидні ефекти атаки дронів на Москву та рейдів на Бєлгородщину

У Кремлі панує певний розпач: там не визначили стратегії реагування на той факт, що війна прийшла в РФ, вважає політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

Події останніх днів – рейд легіону "Свобода Росії" та РДК на територію РФ і атака дронів на Москву та Підмосков'я – все більше наближають росіян до реалій війни та стирають так звані червоні лінії.

"Один із ефектів полягає в тому, що росіяни припиняють довіряти, або менше довіряють російській пропаганді. Бо є контраст між реальними подіями і тим, що каже їх офіційна пропаганда, – пояснив політолог. – По-перше, у росіян з’являється відчуття, що війна приходить у Росію. По-друге, вони поступово звикають до цього. Тобто вже немає чітких червоних ліній".

"Колись [експрезидент РФ Дмитро] Мєдвєдєв та інші казали: не дай Бог хтось ударить по кримському мосту, або по Криму, – мовляв, помста наша буде нещадна і жахлива. Ну от, вдарили, і не раз. І по Москві – те ж саме", – додав Фесенко.

За його спостереженнями, у Кремля наразі немає ефективної стратегії реагування на те, що війна приходить в саму РФ. "Вони одночасно хочуть уникнути паніки і формування антивоєнних настроїв, а з іншого боку їм доведеться демонструвати якусь рішучість", – каже Фесенко.

Зранку 30 травня Москву та її західні передмістя атакували невідомі безпілотники. По версії російських пропагандистів, БПЛА зачепили декілька житлових будинків. Один з них збили приблизно в 10 км від підмосковної путінської резиденції Ново-Огарьово.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...