"Путін нібито в понеділок після Пасхи їздив "інспектувати ДНР", але при тому говорить "Щас вот Пасха будет", - Голобуцький (відео)

"Зараз в українських і частині російських пабліків розгортається черговий скандал: Кремль і ФСО попалились на дивній містифікації - Путін нібито в понеділок після Пасхи їздив "інспектувати ДНР", але при тому говорить "Щас вот Пасха БУДЕТ, да", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Після оприлюднення відео почалась забава: спочатку вирізали дивну репліку з офіційного відео. Не спрацювало. Підтягнули Пєскова. Мало правдоподібно.
Але по суті кремлівському пулу взагалі не треба було здійснювати всіх цих порухів. Це очевидно зайве. Бо взагалі весь сюжет був розрахований апріорі на внутрішню аудиторію. А вона і так це все прекрасно проковтнула. І ніяких нестиковок не побачила.
А хоч трохи раціональна зовнішня аудиторія одразу характеризує відео як "бункерне". Бо в Путіна вся система державної охорони побудована на масштабних системних рішеннях: броньовані потяги при дальніх візитах, засекречені авіарейси, належне дублювання для перешкоджання вирахуванню справжньої цілі. І от це все перебудовувати на якийсь ненадійний експромт заради відео, на створення котрого в студії знадобиться якихось 2 години?.. Це не окуповується.
І ніякі аргументи "Путін хоче такі ж картинки з прифронтової зони і звільнених територій, як в Зеленського" не працюють. Для Кремля і "глибинної Росії" не працюють. Бо там від самого початку війни абсолютно непорушно впевнені, що всі відео з Зеленським знімаються в Польщі і підрихтовуються хромакеєм. Отже, ніякі натурні зйомки в реальному антуражі не потрібні - з Путіним так само вистачить бункера і хромакея.
Висновок: Кремль надмірно і безпричинно метушиться з доведенням або запереченням речей, котрі взагалі ні на що не впливають, справжні вони чи штучні. Як з цією реплікою про Пасху: росіяни будуть доводити щось про "Пасха триває 40 днів, тому він все правильно сказав", всі інші будуть в будь-якому випадку впевнені, що це бункер і "консерви".
Ну і до чого тут зайві порухи? Хіба би для створення ефекту "активної роботи" когось, хто дуже боїться звільнення, чи для створення димової завіси щодо чогось іншого".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...

Цивілізований світ шокований: Патріарх Кирило побажав Путіну "правити до кінця світу" (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 19:27

Предстоятель Російської православної церкви Кирило (Гундяєв) побажав російському диктатору Володимиру Путіну перед його так званою інавгурацією, правити вічно, а також вкотре благословив вбивати українців. Відповідне відео з'явилося у мережі, передають...