Путін особисто обирає цілі для ударів в Україні: Генерал розвідки назвав причину нерозсудливих рішень диктатора

Генерал армії України, колишній очільник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж заявив, що повітряними ударами по українських містах російський диктатор Володимир Путін мститься за невдачі на війні, передають Патріоти України.

Як зазначив екс-розвідник в ефірі телеканалу FREEДОМ, Путін особисто визначає цілі ударів по Україні – особливо тих, які окупанти завдають по Києву. Диктатор загнаний у кут і почав діяти нерозсудливо, аби залякати українців та примусити країну до переговорів.

"Путін має одну особливість. Це помста: помста за те, що він не зміг просуватися, захоплювати Україну. Жодна операція не завершилася успіхом. У цій ситуації особисто Путін формує цільові удари за напрямами й, особливо, по столиці України... Вони вже не знають, що робити. Як останній етап – це удари по центру ухвалення рішень. Щодо Києва розпочали цю програму, але вона також зазнає невдач", – наголосив Маломуж.

Він додав, що така тактика окупантів не викликає паніку серед українців. Люди навпаки прагнуть все більше протидіяти агресору. Водночас в очах міжнародної спільноти Росія постає терористом, оскільки удари по мирному населенню є масовим терором. "Це безвихідь, він загнаний у кут. Я знаю його особисто, він не знає, що робити. Він діє нерозсудливо", – резюмував Маломуж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...