Путін під час інтерв'ю чітко дав зрозуміти, яка країна буде наступною жертвою, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Крайнє інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону дуже чітко показало, що Польща – наступна ціль після України. Путін згадав її 36 разів. І навіть похвалив Гітлера за Гданськ. Мовляв, не віддали добром місто на прохання фюрера – правильно зробив, що напав. Заодно і Другу світову розпочав", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Оці провокації на кордоні з розрізанням фур і висипанням нашого зерна – поза межами здорового глузду. І гра поза межами правил. Тому наш уряд має чітко пояснити, чому такі ігри - ганьба. А заодно – незле було б провести кілька фотовиставок на тему, як фермери нині засівають поле на мінах, збирають збіжжя під обстрілами. А інколи – окупанти спеціально потім спалюють елеватори.

Також не зле було б показати фермерів, які зараз стали військовими – тобто поміняли улюблений трактор на військову машину. Показати фото закатованих фермерів та їх родин. Бо оце «це зерно корпорацій, а не фермерів» у твіттері – просто дніще. Заодно має бути чіткий меседж.

Путін чітко оголосив, що наступна ціль у разі програшу України – Польща. Кілька поколінь сучасних росіян виросли на ідеї взяти Берлін знову. Про це їхні фільми, пісні, програми та тікток… Маршрут на Берлін пролягає через Україну і Польщу. І за задумом Путіна – найкраще брати той Берлін якраз руками українців, а потім і поляків.

Тому у цьому випадку, закатовані фермери будуть не лише десь у Запорізькій та Харківській областях. Вони будуть під Краковом і Варшавою. А їхнє зерно продадуть північним корейцям, аби побільше снарядів давали. Ще китайцям – щоб давали всякі сучасні ніштяки на фронті. І трошки мешканцям Африки, щоб закрили рот і голосували на ООН, як треба. А особливо активних – повезуть на Катинь. Це ж було вже!

Цього упиря треба оголосити персоною нон грата в Україні. А то дядько втратив ринки РФ і Б. І намагається помародерити на нас".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...