Путін планує наступати з кількох напрямків і знову хоче взяти Київ, - прем'єр-міністр Польщі

Росія не полишає намірів знову захопити Київ. У цьому впевнений прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, передають Патріоти України.

Він висловив припущення щодо можливого нового наступу Москви. В інтерв'ю Моравецький зауважив, що Путін переслідує чітку ціль. Йому необхідно бодай якось довести росіянам, що він – довгостроковий гравець. І що він продовжить наступи та не полишатиме спроб захопити Київ.

Путін усе ще хоче захопити Київ

"Я думаю, що план Путіна і його людей, таких як Валерій Герасимов, його новий головнокомандувач російською армією, полягає в тому, щоб оточити Україну. І готуючи всі ці плани, він, напевно, думає, що має атакувати з двох чи трьох різних напрямків", – наголосив він.

За словами Моравецького, українці повинні бути готові до нового нападу з боку Білорусі. А це означає, що цього разу ворог може оточити Київ ще й з заходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...