Путін планує наступати з кількох напрямків і знову хоче взяти Київ, - прем'єр-міністр Польщі

Росія не полишає намірів знову захопити Київ. У цьому впевнений прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, передають Патріоти України.

Він висловив припущення щодо можливого нового наступу Москви. В інтерв'ю Моравецький зауважив, що Путін переслідує чітку ціль. Йому необхідно бодай якось довести росіянам, що він – довгостроковий гравець. І що він продовжить наступи та не полишатиме спроб захопити Київ.

Путін усе ще хоче захопити Київ

"Я думаю, що план Путіна і його людей, таких як Валерій Герасимов, його новий головнокомандувач російською армією, полягає в тому, щоб оточити Україну. І готуючи всі ці плани, він, напевно, думає, що має атакувати з двох чи трьох різних напрямків", – наголосив він.

За словами Моравецького, українці повинні бути готові до нового нападу з боку Білорусі. А це означає, що цього разу ворог може оточити Київ ще й з заходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...