Путін планує нове вторгнення, але дещо стане на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у відео, опублікованому на YouTube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти України.

За його словами, Росія прагне захопити території та зламати дух українського народу. "У складні часи, коли тінь загрози нависла над Харківською, Київською і Сумською областями, ми повинні об’єднати свій дух. Молитви можуть стати міцною зброєю", - повідомив він.

Водночас, старець побачив, як Збройні сили України будуть готові відбити будь-яку агресію загарбника. Так, завдяки скоординованим маневрам української армії разом із міжнародною підтримкою західних країн-партнерів плани ворога буде порушено. Таким чином, міжнародна допомога підсилить українських воїнів.

Також Анатолій побачив, що коли українці зосередяться на посиленні захисту та оборони, Божа справедливість поверне зло тим, хто його посилав. Старець побачив, як Бєлгородська і Курська області стануть місцями неспокою. Очікується, що там виникатимуть нові труднощі. Йдеться про технічні несправності, погіршення морального духу в російській армії, негаразди в логістиці та плануванні.

Окрім того, Україні допоможуть і погодні умови, які створюватимуть для агресора додаткові труднощі. "Акт насилля проти українців повернеться ворогові з подвійною силою. Безкарності не існує", - наголосив він.

Російські окупанти почнуть зазнавати значних втрат, що гратиме на руку Збройним силам. Водночас, допомога буде надходити в Україну з найнесподіваніших джерел. Таким чином, духовне братерство не зможе зламати жодна зброя Росії, додав оракул Анатолій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Верховного головнокомандувача хтось з найближчого оточення свідомо ввів в оману, і він повторює чиїсь слова, - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 0:30

"Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський зробив заяву: "Уперше за роки війни жодна із бригад не скаржиться, що немає артилерійського снаряда. І це відбувається упродовж останніх двох місяців". Ці слова приголомшили більшість військових на фрон...

"Ми вже третій рік живемо в ситуації збитої оптики. Що вище на п'єдестал ставлять армію, то менше люди хочуть до нас", - Павло Казарін

понеділок, 20 травень 2024, 0:15

"Я не народжений для війни. Я взагалі не зустрічав на війні тих, хто був для неї народжений. У роті, з якою я починав служити, були шкільна вчителька, ІТ-шник з Івано-Франківська й цирковий мім із Києва. Бачив в армії трактористів і маркетологів. Бізне...