Путін побудував секретну залізничну станцію "Ігора" під Пітером, - розслідування "Нової газети"

Лідер РФ Володимир Путіна побудував нову секретну залізничну станцію "Ігора" під Санкт-Петербургом. Об'єкт знаходиться неподалік від котеджного селища його друга олігарха Володимира Ковальчука, передають Патріоти України.

Відповідні подробиці ЗМІ з'ясували на тлі інформаційного ажіотажу щодо бронепотягів Путіна, на які російський президент перейшов навесні 2021 року, напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Раніше він частіше подорожував на літаках.

В розслідуванні "Нової газети" говориться, що російський президент побудував для себе нову секретну залізничну станцію "Ігора". Стверджується, що станція з'явилася під Санкт-Петербургом "раптово", поруч з уже діючою зупинкою "69-й кілометр". Вона знаходиться неподалік від котеджного селища банку" Росія", яке належить товаришеві Путіна російському олігарху Юрію Ковальчуку.

Видання пише, що нова станція Путіна називається "Ігорою" невипадково, адже з поруч з селищем Ковальчук побудував курорт "Ігора", а також автодром з аналогічною назвою. Також комплекс охоплює гірськолижну трасу, льодовий палац й садибу "Заміське середовище".

За словами місцевих жителів, її "пильно охороняють спеціальні охоронці". Також росіяни кажуть, що жодного разу не бачили на новій станції Путіна жодної електрички.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...