"Путін програє, бо 20 років готував Росію до геть іншої війни - не до окупації і наземних операцій, а до дистанційних ударів по країнах НАТО з Калінінґраду, Криму і сирійського Тартусу", - Голобуцький

"New York Times: стаття "Війна Путіна. Дослідження на базі інтерв'ю, перехоплень, документів і секретних планів наступу показує, як "прогулянка в парку" перетворилась на катастрофу для Росії". Один цікавий момент про "червоні лінії" Кремля", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Основний висновок дослідження НЙТ: Путін програє, бо 20 років готував Росію до геть іншої війни - не до окупації і наземних операцій, а до дистанційних ударів по країнах НАТО з Калінінґраду, Криму і сирійського Тартусу. Плюс крадіжки, непідготований особовий склад, застаріла техніка і зброя, нереалістичність планів, нерозуміння масштабу спротиву України, недооцінка допомоги Заходу.
І власне той цікавий момент, що привернув мою увагу: НЙ Таймс пише (за відомостями чи то від Наришкіна з його зустрічі з головою ЦРУ Бьорнсом, чи то з інших джерел) "у НАТО є інформація, що російський президент ГОТОВИЙ ЗМИРИТИСЬ ІЗ ЗАГИБЕЛЛЮ ЧИ ПОРАНЕННЯМИ ДО 300 000 російських військовослужбовців".
Ще раз: "із загибеллю чи пораненнями". На кінець грудня чисельність тільки облікованих безповоротних бойових втрат окупанта - близько 100 000 (бо є ще необліковані - ті, що просто лишились непорахованими, незадокументованими валятись вгноювати наші чорноземи, і ті, що їх приховано палили в мобільних крематоріях самі росіяни).
У війні того формату, яку веде Росія проти України з лютого 2022, стандартне співвідношення безповоротних і санітарних бойових втрат 3:1. В сенсі, поранених, підсмажених, відмерзлих до ампутацій в середньому втроє більше, ніж вбитих. Мінімальне співвідношення безповоротних і санітарних бойових втрат 2:1. Це нам дає на той же кінець грудня 2022 санітарних бойових втрат від 200 000 до 300 000 + 100 000 безповоротних втрат. Разом 300 000-400 000 окупантів.
Отже, на кінець 2022 року втрати окупанта в Україні перетнули той умовний бар'єр "допустимих втрат", про який мало відомості НАТО. Тобто, Путін на сьогодні явно шукає швидкого способу хоч якось вийти з розв'язаної ним же війни також і з причини перевищення допустимих втрат. Так, +-100 000 чи й більше утилізованих для нього не критичні. Але все ж додають внутрішнього тиску.
І якщо орієнтуватись на дослідження НЙТ і вказані цифри, на весну ситуація має в той чи інший спосіб бути розв'язана. Зокрема і через надмірні втрати РФ".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...