"Путін пити пиво не став, а на обличчі Меркель грала хитра посмішка": Як канцлер ФРН помстилася президенту РФ за витівку із лабрадором

"Якщо набрати в пошуковиках "Меркель-Путін", то найбільш популярний результат - про собак. Історії про те, як Путін спочатку дарував Меркель плюшевого песика, а потім лякав лабрадором, вже стали легендою. Адже Меркель, як відомо, боїться собак", - написав ексочільник МЗС України Павло Клімкін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Згадую історію, коли Меркель повернула Путіну його "шпильки". Під кінець Нормандського саміту у Берліні вона попросила принести пиво і поряд з Путіним поставили Радебергер - відому марку, що виробляється поряд з Дрезденом - містом, де Путін колись проходив службу в резідентурі КДБ під час СРСР. Путін, звісно, пити пиво не став і навіть не посміхнувся, а на обличчі Меркель грала хитра посмішка - тролінг був тонким.
Насправді ера Меркель закінчується, нам слід готуватися до нового уряду в Німеччині. Хто б там не був, грати на рівних з Путіним йому буде непросто. А нам, у свою чергу, буде непросто грати з новими-старими німецькими політиками. Вони, звісно, звертатимуть увагу на нас, але на відміну від Меркель навряд вважатимуть нас пріоритетом.
У них на порядку денному буде купа інших питань: від можливих потоків біженців до цін на газ, не кажучи вже про внутрішні. Саме тому разом з Меркель іде ера у німецько-українських відносинах. Інтуїція мені підказує, що вона нам ще буде потрібна для того, щоб контактувати з Путіним і не тільки з ним. Меркель важливо подякувати, але не казати "прощавай")".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...