Путін розглядає можливість ядерного удару по Польщі,, - керівник Bellingcat

Очільник країни-агресорки Росії Володимир Путін серйозно розглядає можливість ядерного удару по Польщі. Про це повідомив керівник незалежної міжнародної розвідувальної спільноти Bellingcat Христо Грозєв в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Коментуючи можливі сценарії конфлікту Росії та НАТО, Грозєв зазначив, що у цьому випадку не так важливі варіанти дій Путіна, значно важливіше, як на це реагуватиме колективний захід. "Чи готові західні держави у певний момент вступити у війну і що для них є червоною лінією. Бо, судячи з тієї інформації, яку я отримував ще навіть до початку великомасштабної війни, російський зверхник готовий піти на ядерний крок у меншому або більшому масштабі. Хоча, в ідеальних умовах не хотів би використовувати цього останнього аргументу у війні з Україною. У такому разі зникне будь-який сенс шукати соціальне виправдання для росіян. Наратив про допомогу "братньому народові" тоді просто повністю самознищиться", - пояснив він.

Крім того, за словами Грозєва, російський лідер цілком серйозно розглядає можливість завдання ядерного удару по Польщі. "І він таки врешті це зробить, якщо жодного іншого виходу у нього не залишиться. Адже здатен на таке", - переконаний керівник Bellingcat.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....