Путін спіймав облизня: Китай постачає російській армії зовсім не те, що їй потрібно (відео)

Росія від початку повномасштабного вторгнення дуже розраховувала на підтримку Китаю. Однак Пекін розчарував лідера країни-терористки Володимира Путіна – Піднебесна не надає тієї допомоги, на яку він розраховував. Китай постачає Росії військову форму та амуніцію для армії, але постачань зброї немає. Про це розповів член правління Української асоціації китаєзнавців Олексій Коваль в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Не можна сказати, що Китай не допомагає. Він купує нафту, газ російський, збільшили закупівлі вугілля. З іншого боку, китайці продовжують постачання товарів Росії. Останнім часом збільшилась кількість рейсів російської транспортної авіації РФ в Китай", – зазначив Олексій Коваль.

Він зазначив, що з Піднебесної до РФ везуть зимовий одяг, годинники, ножі, каски, бронежилети, та іншу амуніцію для російських солдатів. " Я думаю що справді у зв'язку з російською мобілізацією та збільшенням потреб Росії вони це все активно купують у Китаю", – зазначив Коваль.

Проте попри все, Піднебесна не постачає Росії зброю, наголосив китаєзнавець. "Цього нема у відносинах Росії та Китаю", – вважає експерт.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...