Путін сподівався, що ЗСУ усунуть від влади Зеленського, - генерал Романенко

Генерал-лейтенант, засновник благодійного фонду "Закриємо небо України" Ігор Романенко вважає, що російський диктатор Путін на початку війни сподівався, що проти законної влади в Україні повстануть Збройні сили, а українці зустрічатимуть окупантів "з квітами та обіймами". Про це він сказав в етері телеканалу FREEДOM, передають Патріоти України.

"Путін допустився багато помилок, а саме: переоцінив можливість РФ, недооцінив Україну та політичне керівництво. За його планом, Зеленський та уряд повинні були втекти, а українці окупантів мали б радо зустрічали. Також Путін недооцінив можливості Євросоюзу. У планах Путіна було те, що Європа знову промовчить, як це було після Грузії та Криму", - пояснив генерал.

Ігор Романенко також зазначив, що Путін двічі звертався до ЗСУ з проханням повалити законну владу в Україні. І він розраховував на те, що це реально. "Путін думав, що в Україні створені усі умови для нападу, були витрачені гроші на агентурну мережу, щоб його тут зустрічали з квітами та обіймами. А тому Путін двічі звертався до ЗСУ з вимогою скинути політичну верхівку і мовляв, за це буде подяка. Це ж потрібно настільки не знати ситуацію в Україні. Він довірився ФСБ, а ті хотіли підтвердити будь-які бажання свого керівника. Нам від цього не краще, але прийде час і росіяни теж страждатимуть", - сказав генерал-лейтенант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...