"Putin ty za**al": Відома українська модель вийшла на прогулянку у светрі з актуальним написом (фото)

Аліна Байкова опублікувала в Instagram Stories знімки з прогулянки. На них модель постала у стильному трикотажному светрі-сукні оверсайз кольору курної троянди від українського бренду Vip Luxury Edition, передають Патріоти України.

Спереду на вбранні написана фраза: Putin ty za**al, а ззаду – Nado bylo tebya srazu na h*i poslat', які Байкова із задоволенням продемонструвала на камеру. Вартість такого светру - 2500 гривень.

Свій лук вона доповнила кремовими чоботами на грубій підошві від українського бренду Kachorovska і невеликою світлою сумочкою. Позувала Байкова біля напису на стіні: Every russian is guilty! ("Кожен росіянин винен").


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...