Путін у липні підписав рекордну кількість: Про що йдеться в секретних указах господаря Кремля

У липні 2023 року президент держави-агресорки Володимир Путін підписав рекордну кількість секретних указів. Це може свідчити про велику кількість окупантів, загиблих під час контрнаступу ЗСУ, яким присвоєно державні нагороди посмертно. За підрахунками “Медіазони”, 62% документів, які завізував господар Кремля, не було опубліковано, передають Патріоти України.

Видання зауважило, що усі укази російського президента пронумеровані за порядком від початку року. Відсутність наступного номера серед опублікованих документів свідчить про його таємний характер.

Відразу 12 секретних указів було підписано в період між 27 та 31 липня - це максимальна кількість пропущених номерів указів поспіль від початку повномасштабної війни.

Такої кількості секретних указів не було за весь час президентства Путіна. Лише одного разу в історії сучасної Росії частка неопублікованих документів була трохи вищою — 64% у січні 1999 року.

Загалом за перші сім місяців 2023 року частка непублічних документів становить 48% від загальної кількості.

Як зауважила "Медіазона", секретні укази часто стосуються нагородження учасників бойових дій посмертно. На початку російської агресії у березні 2022 року частка секретних указів сягала 54%, тепер вона піднялася ще вище на тлі масштабного українського контрнаступу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...