Путін у своїй заяві частково підтвердив сценарій Bild, - Голобуцький

"Російський диктатор на форумі "Малая Родина – сила России", крім анекдоту про пліснявий сир і сосиски, зробив кілька доволі цікавих заяв. Зокрема, він обурився тим, що країни Балтії "викидають російськомовних за кордон" і це входить у сферу національних інтересів Росії. Натяк на напад "задля захисту російськомовних"?" - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Варто зазначити, що цей натяк цілком збігається з одним зі сценаріїв початку війни з публікації Bild. Можливо, публікація справді ґрунтована на витоку інформації з європейських спецслужб – бо описаний розвиток подій не назвати фантастичним. Можливо, публікація ґрунтована на "секретному документі", підготованому ФСБ чи ГРУ РФ задля залякування. А версія, що це просто "одна з легенд майбутніх навчань військ Німеччини або НАТО" виглядає чимдалі менш правдоподібною. Надто все схоже на реальні можливі перспективи. Хоча, зрештою, одне не виключає іншого: для легенд часто застосовують ймовірний розвиток подій, а не цілком вигадані обставини. Але загальний підсумок цього моменту: в Кремлі справді оцінюють можливість використати й балтійських російськомовних як привід для нападу, якщо він буде визнаний вигідним.

Дивний кашель (разів 10 прокашлявся) під час дурних реплік про Україну просто додав градусу маячні. Наприклад, відхід військ з-під Києва – це був такий "знак" від Кремля, що Путін серйозно готовий домовлятись, а зовсім не втеча окупантів від ЗСУ і ТРО (вже доведено, що найбільших втрат Росія зазнала саме в момент найглибшої окупації наших теренів на початку повномасштабного вторгнення). Очевидно, без натужного викашлювання ця брехня просто не лізла навіть з путінської горлянки.

І ще одна заява Путіна: "Україна не хоче мирних переговорів". Я визначив тут головне посилання: "Чим довше Україна буде у стані війни з Росією – тим менше в неї території лишатиметься і тим менше буде в Путіна бажання домовлятись, тому домовляйтесь зараз". Якщо зважати на постійну звичку Путіна брехати, то це можна вважати визнанням, що окупаційним військам чимдалі тяжче тримати оборону окупованого. І Путін, попри все дозування інформації для нього, побоюється, що ЗСУ поступово витискатимуть російські війська з України. Особливо якщо далекобійні ракети дозволять зруйнувати військову логістику прифронтової зони та прикордонних російських регіонів: забезпечення окупаційних підрозділів найнеобхіднішим для виживання і для обстрілів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...