"Путін вдаватиме, що нічого не відбувається": Російський опозиціонер відповів, чи дійде РДК до Бєлгорода

Кремль не готовий до війни на Бєлгородщині. Тож, очільник Кремля Володимир Путін вдаватиме, що все "стабільно". А це означає, що Російський добровольчий корпус і легіон "Свобода Росії" можуть вільно діяти у Бєлгорода. Про це розповів російський опозиційний журналіст Гліб П'яних, передають Патріоти України.

Гліб П'яних припустив, що російські добровольці зможуть дійти до Бєлгорода. "Ми побачимо, що не тільки із Шебекіна тікають чиновники й правоохоронці, а й будуть бігти й з Бєлгорода. Ох, це буде видовище", – сказав П'яних.

Путіну важливо втримати крісло під собою, тому повна окупація Росією Донецької та Луганської областей – справа його іміджу. Очільнику треба показати, що РФ змогла у 2014 році захопити ці території й зараз там начебто все йде за планом. Путінські пропагандисти створюватимуть ілюзію того, що нібито на тимчасового окупованих територіях України мирне життя.

На думку опозиціонера, Путін мовчатиме, роздаватиме медалі за мужність й вдаватиме, що нічого не відбувається. Водночас він й далі триматиметься за окуповані території, з яких врешті-решт під тиском ЗСУ все одно доведеться тікати окупантам.

"Все з цією російською владою зрозуміло. Вона не буде воювати у Бєлгороді й тому там відкривається хороший напрямок можливостей. Рано чи пізно Путін скаже, що пора закінчувати з добровольцями, накаже ввести війська й провести зачистку. Й тоді на території Росії почнеться війна у повний зріст", – вважає П'яних.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...