Путін відправив Медведєва в Китай, щоб помститися Сі Цзіньпіну, - російський політик

Російський політик Дмітрій Медведєв побував у Китаї, де зустрівся з лідером КНР Сі Цзіньпінем. Його туди міг послати Владімір Путін, аби помститися китайському лідеру. Сам Путін нині навіть не має з ким зустрічатися – хіба що з лідерами бідних африканських країн. Про це розповів російський опозиційний політик Геннадій Гудков, передають Патріоти України.

"Медвежа" помста Путіна

Владімір Путін просив про особисту зустріч з Сі Цзіньпінем. Втім, через токсичність ватажка Кремля лідер Китаю на це прохання не пристав. "Він сказав: присилай якогось "молодшого брата", і я з ним про щось поговорю. Його відправили в Китай. Путін таким чином помстився Сі Цзіньпіну, який зустрівся з "нулем" – з від'ємною величиною в російській політиці", – заявив Геннадій Гудков.

За його словами, нині вплив Дмітрія Медведєва на російську політику становить трохи менше як нуль. Сама зустріч була сформована як міжпартійна. "Зрозуміло, що серйозних питань вони обговорювати не могли. Путін дуже хоче зустрітися з Сі Цзіньпінем і спробувати "прогнути" його на якесь більш широке співробітництво", – заявив опозиціонер.

Натомість Китай не надто прагне ввязатися у відносини зі світовим вигнанцем і всіляко його ігнорує. Тож тут кожен розігрує власну партію.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...