Путін вже вирішив, куди відправитися: Це перша поїздка за кордон після ордеру МКС, - Bloomberg

Російський диктатор Володимир Путін не залишав Росію після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на його арешт за скоєння воєнних злочинів. Та в жовтні він, ймовірно, наважиться на це заради зустрічі з Сі Цзіньпіном. Про це пише Bloomberg з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Джерела зазначають, що Путін готовий відвідувати лише ті країни, де його служба безпеки може повністю гарантувати його безпеку, і Китай розглядається як одне з таких місць.

Після повномасштабного вторгнення в Україну Путін відвідував лише сусідні країни (Таджикістан, Туркменістан) та Іран. Він ігнорував закордонні заходи та пропускав навіть анонсовані візити. Минулого тижня президент РФ пропустив саміт БРІКС у Південно-Африканській Республіці, уряд якої дав зрозуміти, що йому доведеться виконати наказ про його арешт, та анонсував, що не візьме участь у саміті G20 наступного місяця, хоча Нью-Делі не зобов’язаний його заарештовувати відповідно до рішення МКС. Крім цього, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, який заявляв, що очікує на візит російського президента в кінці серпня, зрештою сам їде до Росії.

Але тепер Кремль, за інформацією джерел, готує візит закордонний візит Путіна. Як очікується, він попрямує до Китаю в жовтні, коли пройде форум "Один пояс, один шлях". Туди його запросив китайський лідер Сі Цзіньпін, інформував в травні секретар Ради безпеки Микола Патрушев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...