Путін закохувався... у чоловіків: Ексшпигун назвав імена обранців диктатора - і Медведєв не дарма пиячить

Нинішній російський диктатор Володимир Путін закохувався у велику кількість чоловіків. Обранцями Путіна були Дмитро Медведєв, який зараз обіймає посаду заступника очільника Ради безпеки РФ, і російський віолончеліст Сергій Ролдугін, розповів екс-співробітник Комітету держбезпеки СРСР Сергій Жирнов в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"...у нього інші люди, хлопчики в яких він закохується, там Діма Медведєв та інші, Ролдугін... у нього багато...", - сказав колишній шпигун.

Журналіст запитав у співрозмовника, чи є лідер росіян геєм, і отримав таку відповідь: "Звичайно, а що ви сумнівалися...?". За словами Жирнова, Медведєв теж гей.

"Путін у 90-му році, коли повернувся з Дрездена, він сів під дах Ленінградського університету (Санкт-Петербурзький держуніверситет - Ред.) в якості якогось там помічника ректора з міжнародних зв'язків, а це значить, що він вийшов у чинний резевр КДБ і був, строго кажучи, ...відповідальним за вербування викладачів та студентів...", - додав експерт.

Жирнов підкреслив, що "Медведєв тоді був молодим доцентом, який тільки-тільки захистив кандидатську дисертацію". "Путін його завербував як агента КДБ. А далі у них були зустрічі - у "опера" з агентом..., на конспіративній квартирі. Все. А далі пауза довга. Все. Ви можете собі уявити, чим вони там займалися, на цій конспіративній квартирі...", - поділився колишній співробітник КДБ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...