Путін зробив тимчасовий вибір у грі зі своїми наближеними, - Роман Безсмертний

Роман Безсмертний, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Білорусь (2010-2011), зазначив, що система управління російською армією перебуває в руках фюрера – шизофреніка, який доводить ситуацію до того, що влаштовує "собачі бої" у своєму оточенні та спостерігає за ними, передають Патріоти України.

"Конфлікт Пригожина та російського військового керівництва навколо фюрера – це характерна та типова річ для тоталітарних режимів. Це всього-на-всього є битвою за близькість до тіла першої особи. Шойгу та компанії вдалося відштовхнути Пригожина та ще й більше ув'язати його у такі процеси, що ПВК "Вагнер" фактично зараз перебуває у мінімально сформованій кількості у результаті боїв на території України. Очевидно, що для Пригожина участь в інформаційній війні за доступ до Путіна – це завдання номер один. Звідси можна пояснити його медійну активність. Принциповий вплив Пригожина на лінію фронту чи на дії генштабу збройних сил РФ є мінімальним", - прокоментував дипломат.

Роман Безсмертний зауважив, що останнім часом почали робити заяви з Чечні - Кадиров, Делімханов та інші. "Очевидно, що Путін у грі своїх наближених зробив вибір, скоріше тимчасовий. Метушня, яка відбувається навколо Путіна, має театрально-постановний характер. Я б не говорив би, що ця ситуація якимось чином серйозно відобразиться на лінії фронту чи на боях. А от для розуміння світової спільноти стає очевидніше й очевидніше, що система управління російською армією перебуває в руках фюрера-шизофреніка, який доводить ситуацію до того, що влаштовує "собачі бої" у своєму оточенні, над якими він вивершується. Йому вкрай необхідні ці "собачі бої".

Додам, що РДК та легіон "Свобода Росії" тролять цю ситуацію. Все складається у прекрасну інформаційно-психологічну операцію, яка руйнує систему інформаційного поля Росії. А ще й рейди російських добровольців показують, що за всіма цими багатозірковими генералами, нічого немає, бо все вирішується однією людиною, Путіним. Це важливі кроки для розуміння, що відбувається у фюрерському Кремлі", - сказав Безсмертний.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...