Путін зрозумів, що воєнної перемоги не отримає, - український дипломат

Дипломат, міністр закордонних справ України 2007-2009 рр. Володимир Огризко вважає, що зараз немає теми для переговорів з РФ. Таку думку він висловив в етері програми "Вердикт з Сергієм Руденком" на телеканалі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Путін і його так звані дипломати вже зрозуміли, що воєнної перемоги не отримають. Зараз починається традиційна для російської так званої дипломатії фаза торгів: ось ми (російські дипломати, - ред.) будемо підіймати свої вимоги до максимуму; все те, що ми нахапали - це вже наше, а якщо ми отримаємо (Росія, - ред.) у підсумку навіть ще шматочок, що залишиться - вже добре. Ця російська традиція є незмінною", - зазначив Огризко.

За словами дипломата, уявити собі, що Зеленський й влада погодяться на переговори щодо територіальних поступок неможливо. "Я не думаю, що керівництво нашої держави відмовиться від стратегії деокупації Криму й деокупації всіх територій, які зараз тимчасово окуповані РФ. На мою думку, зараз немає теми для переговорів з РФ", - підкреслив Огризко.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...