Путіна підштовхують до втечі, диктатор може легко змінити свою зовнішність, - політолог

Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом, підготовлений директора соціологічної служби «Український барометр» Віктора Небоженка

"На шляху Росії до поразки у війні з Україною оточення Путіна має три напрямки

Захід запустив серйозну кампанію у ЗМІ про те, куди може втекти Путін та його оточення після поразки путінської Росії у війні з Україною. Якщо Путін ненароком зникне з політичного небосхилу Росії, то його наступникам буде набагато легше списати на нього всі свої гріхи, як, свого часу, вчинив Хрущов зі Сталіним. Це буде зрозуміло як поганим, так і «хорошим росіянам», тим більше це влаштує і Захід.

Насправді, на шляху Росії до поразки у війні з Україною оточення Путіна має три напрямки.

Перший напрямок – покаятися або мужньо покінчити життя самогубством, як це зробили представники японської еліти в 1945 році, або втекти в тайгу, Алтай, Сибір, перетворившись на гнаних усіма пустельників.

Другий напрямок – піти на співпрацю із Заходом, здати «тушку» Путіна переможцям і після смерті чи суду над Путіним потрапити під дію американського закону про захист свідків, поміняти зовнішність, документи особистості та осісти десь у Нікарагуа чи ПАР.

Третій напрямок стосується найголовнішого злочинця – Путіна. Путін відчайдушно чинитиме опір долі Каддафі чи Чаушеску. Він лише майор-чекіст, який випадково опинився на вершині російської влади. Путін не буде мужньо відстрілюватися, доки не закінчаться патрони і не вип'є отрути як Гітлер. Він спробує втекти, зникнути з поля зору слідчих за допомогою ФСБ або «Вагнера» Пригожина. Це і є його основний хитрий план особистого порятунку після війни – розв'язати страшну війну, затягнути Росію в катастрофу, але уникнути будь-якою ціною правосуддя і справедливого покарання.

Маючи величезні гроші, міжнародну мережу російських шпигунів і досвід педофіла Путін може легко змінити свою зовнішність, ім'я і стать, але він не зможе позбутися свого поганого здоров'я і віку. Зате він зможе стати першим у світі старим-трансвеститом і ховатися десь у нетрях, фавелах Бразилії і розважатися на знаменитих бразильських карнавалах, поки Росія корчиться в конвульсіях".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія знищила українські гелікоптери вдруге за два місяці - ЗМІ

вівторок, 14 травень 2024, 20:05

Три українські гелікоптери приземлилися поблизу лінії фронту. Російський безпілотник спостерігав за ними, і через кілька хвилин російська балістична ракета "Іскандер" вдарила по гелікоптерах. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. "Ця втрата є...

Удар по багатоповерхівці у Харкові: Як зараз виглядає пошкоджений будинок у центрі міста (фото)

вівторок, 14 травень 2024, 19:30

У мережі показали багатоповерховий будинок у центрі Харкова, по якому вдарила Росія 14 травня. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на повідомлення у мережі. Російські окупанти здійснили кілька обстрілів по центру міста близько 16.00. Удар...