Путіна вмовляли закінчити війну "почесною нічиєю", він відмовився, - Піонтковський

Кремлівський диктатор Володимир Путін не згоден завершувати війну проти України "почесною нічиєю". Як зазначив політолог і публіцист Андрій Піонтковський, президент РФ упевнений, що такий варіант розвитку подій для нього завершиться втратою влади, передають Патріоти України.

"Днями опублікували скандальні матеріали так званої групи Second Track, яка на чолі з відомим агентом впливу Росії Томом Гремом намагалася в неформальній бесіді домовитися з Путіним про завершення війни в Україні. Диктатору пропонували "почесну нічию", яка передбачала, що більшість окупованих територій залишаються у складі країни-агресорки, а Росія припиняє вогонь. Виявилося, що Володимир Путін на "почесну нічию" не згоден, хоча все його оточення якраз про це і думає. Він зрозумів, що для нього це завершиться втратою влади", - розповів він.

Піонтковський вважає, що через внутрішні проблеми Путін не поїде до Туреччини зустрічатися з Реджепом Таїпом Ердоганом: "Двійника до Ердогана Пу посоромиться відправляти, а він сам не поїде до Туреччини, - це видно з його поведінки в питанні безпеки. Крім того, у нього зараз купа внутрішніх проблем, в тому числі й у відносинах з його елітою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хто тебе знімав з позиції?": Журналіст показав, яка атмосфера панує в армії окупантів (відео)

субота, 28 вересень 2024, 13:52

Командири російських окупантів, які воюють в Україні, принижують та б'ють своїх підлеглих. Відповідним відео поділився український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Хто тебе знімав з позиції?", - запитує на відео командир свого підле...

Кирило Буданов перевірив позиції розвідників на Харківщині - джерела

субота, 28 вересень 2024, 13:28

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов здійснив перевірку позицій розвідників у Харківській області. Він також провів планування операцій разом із командирами. Про це повідомили джерела NV у Силах оборони, передають Патріоти У...