"Путіна вже де-факто визнано міжнародним злочинцем: у Гаазі його прямо назвали винуватцем збиття МН-17", - Голобуцький

"Борис Пісторіус, міністр оборони ФРН, днями в інтерв’ю Bild сказав, що "без вагань і без компромісів - світ без Путіна був би кращим". Пісторіус - не перший із зарубіжних політиків, хто так чи інакше озвучував цю тезу за останні місяці", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"При тому спілкування світових лідерів з Путіним практично припинилось - за винятком хіба ситуацій, де без взаємодії з президентом Росії ніяк. І на цей момент Путіна вже де-факто визнано міжнародним злочинцем: в Гаазі прямо назвали Путіна винуватцем збиття МН-17. Підсумок: нерукоподаваний диктатор, винуватець терактів і збройної агресії, тисяч воєнних злочинів, організатор геноциду. І причина економічних ускладнень в ЄС та США.
З таким анамнезом не живуть. Принаймні, точно не живуть довго і щасливо.
Союзники вже гранично чітко дали зрозуміти російським елітам, що в цілому все готово до переговорів - за винятком наявності Путіна в Кремлі. Зеленський озвучив те саме: переговори можливі, але не за Путіна.
Щойно з рівняння приберуть Путіна - будь-хто і в будь-який спосіб, хоч би вишневою кісточкою вдавиться на вечері, - ситуацію негайно буде зрушено з мертвої точки. Російські еліти отримають певні перспективи виходу з глухого кута.
Триматись за Путіна російські олігархи чи чиновники не мають жодних причин: він підставив їх всюди, не міг, максимально ускладнив життя і зменшив доходи. Спричинив втрату частини власності. І союзники вже прямо тицяють їх носом в напрямку виходу: одне правильне рішення щодо 70-річного лузера, і все, чорну сторінку можна буде перегорнути. "Без Путіна буде краще".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:34

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...

Журналіст Роман Цимбалюк пояснив, чому не варто сміятися з російських ток-шоу

субота, 27 квітень 2024, 22:27

Над пропагандистами та їхніми заявами не варто сміятися, оскільки до погроз, які лунають на мільйонну аудиторію, слід ставитися дуже уважно. Таку думку висловив журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. Журналіст не по...