Путіна загибель власних "підданих" не лякає: Кремль планує до літа втратити 100 тисяч мобілізованих, яких замінять строковиками, - ЗМІ

У Кремлі прогнозують, що втрати вбитих та поранених серед мобілізованих, кинутих на війну проти України, до літа наступного року досягнуть 100 тисяч людей. Про це повідомляють "Важные новости", передають Патріоти України.

Убитих та тяжко поранених замінять солдатами строкової служби. За інформацією джерел видання, близькі до Генштабу РФ та до ФСБ Росії, незважаючи на серію важких поразок на фронті та великі втрати в особовому складі, Путін не відмовився від планів захоплення Києва та для досягнення своєї мети «готовий воювати хоч кілька років», не зважаючи на втрати.

«План такий: поки виграти час і стабілізувати фронт за допомогою мобілізованих. А потім навесні почати все по новій», — сказав співрозмовник журналістів, близький до ФСБ.

За його словами, Кремль розуміє, що цей план може призвести до великих втрат, «але це нікого не лякає — їх замінять строковиками». Поки завдання «ущільнити і закріпити лінію фронту».

За словами цієї людини, до весни 2023 року міноборони РФ планує підготувати 120 тисяч строковиків, яких можна буде відправити воювати в Україну, щоб заповнити втрати серед мобілізованих.

Представники російської влади, включно з міністром оборони Сергієм Шойгу та кремлівським диктатором Володимиром Путіним, наприкінці жовтня заявили про «закінчення мобілізаційних заходів». За їхніми словами, в армію призвано 300 тисяч осіб і нових призовів не буде. Однак указ про мобілізацію не скасовано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...