"Путіну потрібно організувати голод у світі, але так, щоб він ніяк не вплинув на репутацію РФ", - Портников

Президент РФ Володимир Путін прагне спричинити світовий голод, щоб змінити уряди країн Європи та щоб глобальний Південь не звинуватив у ньому Росію. Про це заявив журналіст Віталій Портников у етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Путіну потрібно організувати голод у світі, але так, щоб він ніяк не вплинув на репутацію РФ, щоб країни глобального Півдня не могли вважати, що Росія винна у голоді", - зауважив він.

За словами Віталія Портнікова, у такий спосіб Володимир Путін намагається досягти міграційної кризи в Європі, зміни європейських урядів. Це є важливою для нього ставкою у війні проти України. Оскільки втратити прихильність країн глобального Півдня він не може, то вирішив провину за голод перекласти на Україну.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...