​"Путіну стає гірше не лише фізично, а й ментально... Йому залишилось небагато... заключна стадія, а препарати посилюють його психічну нестабільність", - професор Соловей

У Володимира Путіна залишалося небагато часу, він слабшає. Йому стає гірше не лише фізично, а й ментально, і це дуже небезпечно. Препарати, які змушений приймати президент країни-агресорки, посилюють його психічну нестабільність. Про це у ефірі Апостроф TV розповів один із ідеологів російської демократичної опозиції, доктор історичних наук, політолог Валерій Соловей, зазначають Патріоти України.

За словами політолога, Путін не має хвороби Альцгеймера, проте змушений боротися з не менш серйозними проблемами зі здоров’ям.

«У нього є хвороба Паркінсона, але з нею можна довго жити, є ще кілька дуже важких недуг. Одна з них невиліковна. І він перебуває на заключній стадії», – сказав Соловей.

Історик також розповів, аби Путін міг брати участь у різноманітних зустрічах, переговорах чи пресконференціях, його готує спеціальна команда.

«Йому можна надати пристойного вигляду. На декілька годин. Години на чотири. Більше ніж на чотири години, на скільки я знаю не можливо. Тому що тоді вже будуть потрібні тривалі перерви. І потім, йому після такої напруги доводиться відновлюватися. Так, сучасні ліки дозволяють людині буквально до останнього дня навіть працювати», – заявив Валерій Соловей.

Також Путін використовує двійників, стверджує політолог. Так, у хокей президент Росії уже давно не грає, він не може стояти на ковзанах. Тож замість нього на лід виходить дублер.

«Лукашенко прекрасно знає, з ким він грає у хокей, але кредити вартують того», – жартує Соловей.

Раніше радянський розвідник, майор КДБ, однокурсник Путіна Юрій Швець розповів, що президент РФ Володимир Путін, ймовірно, хворіє на рак. Зараз він підтримує здоров'я за допомогою терапії.

Нагадаємо, Швець також розповів, що президент Росії Володимир Путін боїться свого найближчого оточення, у якого в розпорядженні є і «Новачок», й інші речі. Тому він дуже часто з собою на публічні заходи та зустрічі носить закриту чашку.

Крім того, карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські заявила, що у президента Росії Володимира Путіна давно виявили серйозне онкологічне захворювання, але його «заряджають» люди, які мають магічні здібності.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...