Путіну в будь-якому випадку ліпше до Китаю не їхати: Китай має тисячолітні традиції ритуального і культурного приниження негідного і високохудожньої демонстрації парії його місця, - Голобуцький

"До речі, цікавий нюанс щодо візиту Кім Чен Ина, котрий вже визнаний "натхненником солдатів СВО": в глобальному розумінні Росія продемонструвала всім, що переходить на дружбу з аутсайдерами цивілізованого світу. Нові союзи "супердержави" - з дрібними терористами, причому Кремль виступає слабшою і підпорядкованою стороною, умови диктують якраз парії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Неймовірні дипломатичні успіхи Росії з БРІКС і його розширенням" - ті самі яйця, тільки в профіль. Крупніші країни мають найбільші торгові зв'язки з тими ж США. Але не проти витиснути з Росії щось корисне в обмін на прилюдну демонстрацію лояльності. Дрібніші і "нові" члени БРІКС просто нехитро доять Путіна на всілякі плюшки. Тобто, Росія і тут виступає використовуваним елементом, а не диктує свої інтереси.
І ось ці нюанси точно помітили глобальні нейтрали: араби і індійці. Що й визначило порядок денний саміту G20, де йшлось про інтереси серйозних гравців, а не Росії. Китай теж вже напевне скоригував власні найближчі плани відповідно до сповзання Росії в світовій ієрархії. Після того, як територію парії з такою зверхністю помітив Ин, Сі до візиту вже навряд опуститься. Та й запрошення Путіна на форум "Паси й шляхи" в жовтні можуть кулуарно скасувати.
Хоча за таких розкладів Путіну в будь-якому випадку ліпше до Китаю не їхати: Китай має тисячолітні традиції ритуального і культурного приниження негідного і високохудожньої демонстрації парії його місця. Дешевше буде хоч би й ковід зобразити (в Москві якраз знов дуже доречно починають запроваджувати масковий режим). Росіяни, звісно, навряд зрозуміють тонкощі китайської традиції принижень. Але інші насолоджуватимуться.
Але, повертаючись до візиту Ина і його поведінки під час візиту: те, що подібне стало можливим, дійсно не свідчить ні про що хороше для перспектив Росії загалом і Путіна зокрема. Реальне теперішнє місце Росії в глобальній геополітиці тепер, практично, визначене офіційно. І весь світ це засвідчив".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...