Путіну загрожує "удар у спину": Соціолог попередив про можливу витівку Лукашенка і Пригожина

Російський диктатор Володимир Путін може отримати "удар в спину" - псевдопрезидент Білорусі Олександр Лукашенко здатен стати союзником членів приватної військової компанії "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним у поході на Москву з білоруської території, передають Патріоти України.

Лукашенко може згадати, що колись мав шанси на те, щоб стати президентом РФ, розповів соціолог і журналіст Ігор Яковенко в ефірі програми "Аргумент". "Я думаю швидше вони ("вагнерівці" - Ред.) почекають на момент, коли в Росії розпочнеться смута, і Пригожин може повторити похід на Москву з боку Білорусі...", - заявив експерт.

Співрозмовник додав, що у 90-х роках Лукашенко "серйозно розглядав можливість перетворення себе на президента Росії".

"Ця ідея розглядалася серйозно, у нього були союзники, тому що він тоді виглядав як молодий, енергійний, досить харизматичний лідер. І, в принципі, комуністи його розглядали як кандидатуру для того, щоб обиратися президентом Росії", - сказав Яковенко.

Соціолог зазначив, що у нульові роки ця ідея вже була абсурдною. "...але зараз ось, коли Путін явно ослаб, явно вже не той, то Лукашенко цілком може згадати про те, що він колись мав якісь шанси, мав підтримку в Росії. Ну а за наявності такої, так би мовити, ланцюгової собаки, як ПВК "Вагнер"..., я впевнений, що ці думки відвідують зараз голову Лукашенка...", - вважає журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...