"Путіну залишилося не більш ніж 5 років", - експерт (відео)

На думку опозиціонера, негативні зміни очікують на главу Кремля через тиск ззовні, а не всередині країни.

Президент Росії Володимир Путін може позбутися влади в перспективі найближчих 5 років. Таку думку висловив глава Фонду "Stop Inform Terror" (США) Герман Обухов, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Путін повинен був піти 2008 року. Те, що він залишився – це його біда. І що з ним буде далі? Буде, напевно, дуже погано", – припустив він.

На думку опозиціонера, негативні зміни очікують на главу Кремля через тиск ззовні, а не всередині країни. "Не знаю, хто вплине – Америка або хтось ще. Але скоріш за все, вплив буде ззовні, але ніяк не Навальний. Він розхитує цей човен, але навряд чи він буде президентом Росії", – сказав він.

Говорячи про те, що саме може загрожувати Путіну, Обухов зауважив, що президент РФ є "ватажком мафії". "З усіма ватажками мафії завжди щось траплялося. Я не знаю, що з ним буде. З ним може бути те ж саме, що і з Горбачовим. Коли Росія розсиплеться, він стане президентом неіснуючої держави", – допустив він.

"Ніхто не може передбачити, що буде. Але я даю Росії років п'ять, не більше, щоб все це відбулося", – підкреслив опозиціонер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...