"Путин по-прежнему намерен продолжать давить на Украину и Белорусь": Піонтковський про реакцію на попередження США

Попередження американців справило враження на усе неформальне російське політбюро, крім Володимира Путіна.

Андрій Піонтковський вважає, що Москва може піти на продовження авантюри з перекроювання світу на пострадянському просторі заради можливості різкої зміни порядку денного, який стрімко погіршується в Росії, передають Патріоти України.

"17 апреля был телефонный разговор вновь назначенного помощника президента США по национальной безопасности господина О'Брайена с его российским антипатом Патрушевым. В основном они беседовали по вопросам вируса, но затронули взаимоинтересующие вопросы безопасности. Из своих источников в Вашингтоне я знаю, что господин О'Брайен очень ясно и недвусмысленно предупредил господина Патрушева, что в случае попыток аннексии Украины и Беларуси США ответят очень жестким образом. Разумеется, не военным, но подразумевались такие акции, как нефтяное эмбарго, замораживание активов российской так называемой элиты на территории США (оценивают, примерно, в S1 трлн)", - уточнив Піонтковський.

Джерела політолога в Москві повідомляють, що це вперше настільки однозначне попередження справило велике враження практично на всіх членів так званої мобілізаційної групи - неформальне політбюро силовиків навколо президента РФ Володимира Путіна. "Вообще на всех, кроме одного. Путина оно не смутило. Путин по-прежнему намерен продолжать планы давления на Украину и Белорусь. Возможно даже ожидать силовых провокаций, в том числе и на территории ОРДЛО", - попередив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...