"Путин потерял первый "российский" город", - Іван Яковина (відео)

Щоб не псувати Путіну свято анексії 30 вересня, пропагандисти вигадали фальшивий наступ із деблокади Лиману. Тепер росіяни із жахом усвідомлюють, що в них вкрали надію на перемогу і 'фашисти топчат свящєнную руськую зємлю'.

20-та загальновійськова армія окупантів фактично припинила своє існування в Лимані. Російські підрозділи здаються в полон разом зі знаменами та технікою. Ті, хто намагаються врятуватися втечею, безжально розстрілюються ЗСУ, дороги буквально встелені дохлими окупантами, зазначають Патріоти України та пропонують із цього приводу вашій увазі сюжет журналіста Івана Яковини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:35

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повід...

"Посягнули на скрепу": Регіони Росії масово скасовують паради у "день перемоги" - соцмережі

четвер, 18 квітень 2024, 22:23

"Посягнули на скрепу – регионы России массово отменяют парады в «день победобесия». От проведения военных парадов уже отказались в Белгородской, Брянской, Псковской, Рязанской и Курской областях, а также в оккупированном Крыму. Официальная причина «что...