"Питання, хто залишиться тут жити і розвивати цей регіон, не ставиться: У ОРДЛО назвали сценарій, який Кремль підготував Донбасу

У Кремлі чекають офіційних результатів місцевих виборів в Україні, щоб прийняти остаточне рішення.

Кремль до кінця місяця визначиться з долею окупованих районів Донбасу. Про це повідомив сепаратистський Telegram-канал "Таємниці Луганської республіки" з посиланням на таємні джерела, передають Патріоти України.

За даними ресурсу, російська влада нібито стримує те, що в Україні досі не оголошені результати місцевих виборів. Відзначено, що в зв'язку з цим навіть відклали нараду з ОРДЛО, яку планували провести в Ростові-на-Дону.

"Таємниці Луганської республіки" запевняють, що висока ймовірність "перепідпорядкування" захоплених територій Ростовській області. "Комусь спало на думку, що мова йде про приєднання до РФ. Хочемо спростувати цю думку. Йшлося саме про перепідпорядкування Ростовській області, за тим самим обкатаним РФ принципом Північна - Південна Осетія", - написав ресурс.

Він звернув увагу на те, що на днях РФ і її бойовики запропонували Україні на мінських переговорах "мирний план" по Донбасу з 15 пунктів. Мав на увазі він, серед іншого, створення на цій території "буферної зони", де не будуть розміщені бази іноземних держав. "Питання, хто залишиться тут жити і розвивати цей регіон, не ставиться. Фінансування в такому випадку планується зрізати на 20% в усіх напрямках", - написав Telegram-канал.

Він уточнив, що Кремль готує і інший сценарій, якщо цей не вдасться "впихнути" Києву. "Все проясниться до кінця місяця", - констатували "Таємниці Луганської республіки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 травня. Час на щастя пекти домашню здобу. Не позичайте цього дня та не просіть у сусідів хліба-солі

неділя, 19 травень 2024, 7:05

Православна України церква 19 травня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика Патрикія Пруського, єпископа Іоанна Готського і мученика Калуфа Єгиптянина. За старим стилем сьогодні вшановують праведника Іова Багатостраждального. . Наші пращури...

Вночі БПЛА атакували НПЗ під Петербургом та НПЗ і військовий аеродром в Краснодарському краї Росії

неділя, 19 травень 2024, 6:56

У Росії ще одна неспокійна ніч, пишуть про атаки безпілотників . Російські Telegram-канали повідомили, що у Слов'янську-на-Кубані пролунали вибухи і почалися пожежі на НПЗ. . Вказується, що регіон пережив атаку безпілотників. Один із них упав на тери...