Питання Криму та Донбасу теж вирішаться: Астролог назвав час закінчення гарячої фази війни

Вже в травні 2024 року в Україні завершиться повномасштабна війна і країна повернеться до мирного життя, тому що гаряча фаза війни закінчиться. Про це сказав астролог Олексій Кириченко на YouTube-каналі "Астро Світ", передають Патріоти України.

Астролог висловив впевненість, що вже скоро Україна забуде про велику війну. Адже, за його словами, для ЗСУ складеться сприятлива ситуація. Це відбудеться вже цьогоріч - наприкінці зими. Саме тоді українці зрозуміють, що почали перемагати.

Однак на повне припинення бомбардувань України варто чекати не раніше літа. Приблизно в цей період Україна і Росія будуть домовлятися про мир, додав експерт.

За словами астролога, від 2025 по 2026 рр вирішаться питання Донбасу і Криму.

Кириченко впевнений, що всі ці території повернуться під контроль України, але не варто думати, що це буде відразу ж після закінчення бойових дій.

За його словами, очільник Кремля Володимир Путін також перестане тиснути на росіян. Вони самі зможуть приймати деякі рішення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...