"Пи**уйте на шоу Потапа в Іспанію": Відома журналістка висловилася про реакцію людей на дії ТЦК на концерті Океану Ельзи

Журналістка Яніна Соколова на сторінці в Facebook розповіла, як ставиться до дій співробітників ТЦК, які влаштували рейд після концерту гурту Океан Ельзи. За словами Соколової, їй було дивно спостерігати за тими, хто кричав «ганьба поліції», передають Патріоти України.

У своєму пості журналістка також зазначила, що у «громадян чоловічої статі воюючої країни» було достатньо часу для того, щоб оновити свої дані в ТЦК. Соколова також згадала про Потапа, який проживає в Іспанії й вже давно не навідувався в Україну, і про концерт Єдиного Кварталу, після якого рейду не було.

«Зараз вирву від споглядання криків маминих черешень, які не оновили дані у ТЦК і прийшли на концерт. Ще й ОЕ. Шановні громадяни чоловічої статі воюючої країни. У вас було достатньо часу аби розв’язати свої питання з ТЦК. А тепер Ви кричите: ганьба поліції? Не ганьбіться самі. Покоління тих, кому болить — не сц*ть і не ховається від ТЦК з наміром уникнути мобілізації. Пи**уйте на шоу Потапа в Іспанію. Чи де там він. Але питання все ж стоїть: чому 5 жовтня під час концерту вечірнього чи який він там зараз єдиний квартал, представників ТЦК біля входу не було. Там би врожай думаю був би кращий», — написала журналістка.

Пост Соколової розмістила у своєму Stories акторка Дар’я Легейда, чоловік якої, актор Дмитро Сова служить у ЗСУ. «Чому якщо ти живеш в країні, яку знищують, і яка бореться за право на існування, коротко кажучи, в країні, в якій війна (на винищення нації, на секундочку), ти вважаєш, що хтось за тебе має воювати й оновлювати дані, а кращий чи особливіший за них, ти не маєш? Що для вас перемога, до речі? Як всі ура-патріоти бачать кінець війни?», — прокоментувала Легейда.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...