Пив прямо "за кермом": У Росії п'яний машиніст спричинив масштабну аварію на залізниці (фото, відео)

У Челябінській області Росії п'яний машиніст спричинив аварію на залізниці – ввечері 12 лютого зіштовхнулись тепловоз та вантажний потяг. Машиніст порушив правила руху та проїхав на заборонний сигнал світлофора. Про це пише Baza, передають Патріоти України.

Відомо, що машиніст тепловоза – 46-річний Андрій – приїхав на зміну уже п'яним. Він умовив фельдшера, щоб замість нього медогляд пройшов його помічник, бо у нього нібито був підвищений тиск. У результаті фельдшер вніс записи до книги обліку та допустив чоловіків до зміни — сам Андрій продовжив пити алкоголь у кабіні тепловоза.

У результаті аварії з рейок зійшли 12 вагонів вантажного потяга та локомотив. Пізніше експертиза показала, що у крові чоловіка було 1,08 проміле алкоголю. Проте під час першої перевірки алкотестер показав 1,78 мг/л. Наразі його затримано.

Фельдшер уже написав заяву на звільнення. Під час розмови зі слідчими він пояснив, що не здогадувався, що машиніст міг бути напідпитку. Він зауважив, у нього великий досвід роботи і він обов'язково помітив би, якби Андрій був п'яний.

Наразі машиніста затримали, порушено кримінальну справу. Помічник машиніста і фельдшер поки що проходять як свідки. "Вжив 100 грам коньяку і повністю порушив посадову інструкцію", - прокоментував машиніст.

За словами 46-річного Андрія, він довірився помічникові та зі збільшенням швидкості зіткнувся з потягом. Машиніст не заперечує, що пив на роботі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...